Tavaszi méregtelenítés fülakupunktúrával

Minden évszakváltáskor, különösen tavasszal, ajánlott a szervezet méregtelenítése, ugyanúgy ahogy a természet is tavasszal születik újjá. A sejtek közötti folyadékban felhalmozódnak a méreganyagok, így savas irányba tolódik el annak kémhatása, ami bizonyos funkciók véghezvitelét gátolja a szervezetben.

Fülakupunktúrával a létfontosságú szerveinkre (pl. vese, máj, tüdő, vastagbél) tudunk hatni, amivel serkentjük azok méregtelenítő folyamatait, mindezt nem drasztikus módon, így nem terheljük túl a szervezetet.

Olyanannyira hatékony a fülakupunktúrás méregtelenítés, hogy a drog- és alkoholfüggő betegek esetén is ereményesen alkalmazható a detoxikálás folymatában.

A méregtelenítés várható hatásai:

–       energikusabb, jobb közérzet,
–       testsúlycsökkentés,
–       erősebb immunrendszer,
–       az allergia tünetei jelentősen enyhülnek,
–       bizonyos bőrbetegségek javulnak,
–       az ízületi fájdalom mérséklődik,
–       stb.

Fülakupunktúra hatására bekövetkező személyiségfejlődés vizsgálata

2008-ban dr. Eőry Ajándok és W. Barna Erika Viktória egy kutatást végzett, hogy a fülakupunktúrának milyen hatása van a kézírásunkra grafológiai szempontból. Az íráskép alapján látható, hogy hogyan változik a személyiség lelki vonatkozásban. A kutatásban 50 személy vett részt.

A fülakupunktúrás kezelés után az írás minden esetben harmonikusabbá, összerendezettebbé vált. A zártságra, feszültségre utaló jelek helyén nyitottságra, ellazulásra vonatkozó változást tapasztalhatunk. Csökkent az agresszió, békülékenyebbé, alkalmazkodóbbá, együtműködőbbé vált a kezelt személy.

Ennek alapján objektív méréssel is igazolta e hazai kuatatás, hogy a fülakupunktúrának a személyiségfejlesztésben is fontos szerepe van.

Hazai kutatási eredmények a fülakupunktúráról

Kutatás2013-ban Magyarországon történt egy kísérlet, amelynek során randomizált (véletlenszerű),  placebo kontrollált vizsgálattal bebizonyították a fülakupunktúra hatékonyságát a stresszhormon (serum prolaktin-szint) azonnali csökkentésében. Ez alapján az elhúzódó stressz okozta ártalmak is megelőzhetőek, mint például a nyugtalanság, idegesség, álmatlanság. Az állandóan fennálló stressz gyengíti a szervezet, immunrendszer alkalmazkodó képességét, ami számos betegség kialakulásához vezethet: gyomorfekély, nyombélfekély, magas vérnyomás, szívinfarktus, cukorbetegség, allergia, asztma, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség, impotencia, daganatos megbetegedés, stb.  Hazai kutatási eredmények a fülakupunktúráról bővebben…